Missie en visie van de praktijk

Missie 

Wij richten ons op het vergroten van de kwaliteit van leven van onze medemensen met logopedische problemen. Dit doen wij door hen te helpen de eigen mogelijkheden voor communicatie en eten en drinken optimaal te benutten, waardoor deelname aan de samenleving verbeterd of weer mogelijk wordt.

Wij zijn verschillende logopedisten met ieder onze eigen kwaliteiten, waardoor wij zorg op maat kunnen bieden in verschillende opzichten, zowel op het gebied van stoornissen als op het gebied van benaderingswijze. Wij geven elkaar de ruimte om dit op een eigen wijze te doen, waarbij de kernwaarden zoals vriendelijkheid, enthousiasme, bevlogenheid en openheid vanzelfsprekend zijn.

Wij zijn kwaliteitsgeregistreerd op verschillende terreinen van de logopedie en kunnen totale logopedie bieden op kwalitatief hoog niveau.

Visie

Wij willen zichtbaar zijn als een daadkrachtige, dynamische kwaliteitspraktijk, die samenwerkt met andere disciplines. We zijn vriendelijk, enthousiast, open en bevlogen.  De praktijklocaties zijn goed toegankelijk en bereikbaar. Multidisciplinair werken is vanzelfsprekend. We hebben de ambitie onze specialisaties verder te verdiepen en uit te breiden.