Nieuws oktober 2018

In de blog van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie vertelt Loes over haar werk als logopedist en het volgen van de richtlijn TOS.

https://www.nvlf.nl/actueel/2018/openbaar/minder-administratief-werk-rond-de-tos-richtlijn-meer-contact

Nieuws september 2018

Wij zijn allemaal weer uitgerust terug van vakantie en hebben zin in het nieuwe schooljaar! Voor de vakantie heeft Claudia de cursus PROMT gedaan, hiermee heeft zij nog meer kennis opgedaan over articulatie waardoor zij kinderen met articulatieproblemen nu nog beter kan helpen. Loes heeft een cursus gedaan op het gebied van stotteren, samen met Mary behandelt zij nu kinderen die stotteren in de basisschoolleeftijd. Wij blijven ons verdiepen, hierover later meer nieuws.

Nieuws maart 2018

Sinds half januari 2018 is Lisa Derkx ons komen versterken. Zij werkt op dinsdag en vrijdag op Gezondheidscentrum Schalkwijk.

Yara de Jonge is toegelaten tot Parkinsonnet. ParkinsonNet is een landelijk netwerk van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van parkinsonpatiënten.

Michelle Blokker heeft op donderdag 15 maart de cursus DGM (Denk-Stimulerende Gespreksmethodiek) met succes afgerond. Zij kan deze methodiek inzetten tijdens haar taalbehandelingen, waardoor er tijdens het voeren van gesprekjes doelgericht aan verbetering van de taal van een kind kan worden gewerkt. Dit is een hele leuke werkvorm, die goed is toe te passen tijdens het doen van een leuke activiteit, zoals bijvoorbeeld een paasactiviteit.

En… er komt een leuke paasactiviteit op de praktijk.Woensdag 28 maart gaan we paaseieren verven en zoeken! U kunt uw kind hiervoor opgeven bij uw logopedist.

Nieuws december 2017

Graag willen wij u informeren over onze beperkte bezetting in de periode tussen kerst en nieuwjaar.

Claudia is op de volgende dagen aanwezig:

Woensdag 27-12-2017 Aangepaste tijden, locatie Haarlem Centrum
Bereikbaar via (023)5260628
Donderdag 28-12-2017 Aangepaste tijden, locatie Schalkwijk
Bereikbaar via (023)8900172
Vrijdag 29-12-2017 Aangepaste tijden, locatie Schalkwijk
Bereikbaar via (023)8900172
Let op: Op 1 en 2 januari 2018 zijn wij gesloten!

Voor eventuele vragen zijn wij bereikbaar per mail: info@haarlemlogopedie.nl
Namens alle logopedisten wensen wij u fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.

Nieuws oktober/november 2017

Wij hebben de kwaliteitstoets opnieuw behaald!