Geachte heer, mevrouw,

Vanaf 1 april tot 1 juni 2022 geldt een aanmeld-stop voor nieuwe patiënten. Naar verwachting kunnen patiënten zich vanaf 1 juni 2022 weer inschrijven.

We zullen u via de website op de hoogte houden wanneer de aanmeld-stop wordt opgeheven.

Zie hieronder de toelichting waarom we tot dit besluit moeten komen:

Wachten voor een behandeling is heel vervelend. Zeker als u zich zorgen maakt om de ontwikkeling van uw kind of zorgen maakt om uzelf of uw naaste.

Helaas zijn er voor logopedie lange wachtlijsten in de regio. Dat komt door een tekort aan logopedisten en onvervulbare vacatures.

U wilt zich bij ons melden voor een behandeling logopedie. Uiteraard zijn wij u heel graag van dienst. Wij hebben helaas moeten vaststellen dat onze wachtlijst te lang is geworden, waardoor wij patiënten niet binnen een redelijke termijn kunnen plaatsen. Daarom geldt tot 1 juni 2022 een aanmelding-stop voor nieuwe patiënten.

De verwachting is dat aanmelden vanaf 1 juni 2022 weer mogelijk is. Ons team zal in mei 2022 worden uitgebreid met een extra logopedist en inmiddels zal de wachtlijst tegen die tijd korter zijn geworden.

U kunt natuurlijk bij andere praktijken informeren of daar eerder ruimte is om een behandeling te starten. Helaas hebben vrijwel alle logopedisten in de regio en daarbuiten te maken met wachtlijsten voor cliënten. Mijn collega’s en ik hadden het graag anders gezien.

U kunt ons helpen door een signaal aan uw zorgverzekeraar af te geven dat het probleem bestaat.

Als u echter graag bij ons wilt komen voor behandeling, moet u nog even geduld hebben. We zien elkaar dan op een later moment.

Indien er sprake is van een zeer dringend probleem (slikstoornissen, eet- en drinkproblemen bij jonge kinderen en/of neurologische stoornissen), kunt u telefonisch (023-5260628) of per mail contact met ons opnemen. Houd er rekening mee dat u bij telefonisch contact de voicemail duidelijk moet inspreken en dat u op een later tijdstip zal worden teruggebeld. Wij zullen in zo’n geval kijken in hoeverre wij u van dienst kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,

Team Logopedisch Centrum Haarlem

Stel hier uw vraag voor de collega's.
reCAPTCHA is required.